Bylinná kozmetika s tea tree

Tea tree olej je najužívanejšie prírodné antiseptikum, preto je využívaný i v liečebnej kozmetike.

Práve vďaka svojim antiseptickým účinkom sa používa k ošetreniu:

  • rán,
  • popálenín,
  • akné,
  • ekzémov,
  • zápalov a poranení v dutine ústnej,
  • krvácaniu ďasien,
  • paradentózy,
  • štipnutiu hmyzom,
  • oparov.

Cena tea tree kozmetiky je veľmi priaznivá a jej účinky sú spoľahlivé. 100% tea tree oil môžete použiť ako na podráždenú pokožku, tak na prejavy akné či na bradavice a opary.

Šampón s tea tree olejom je spoľahlivým pomocníkom pri snahe zbaviť sa lupín. Prípravky s tea tree olejom je možné získať v rôznych podobách, najčastejší ale býva čistý olej alebo napríklad hojivá tea tree masť.

Pokračovať

Najpredávanejšie v kategórii


Načítavam

OK
Spracovávam